Shërbimi

Kompania më e mirë e shërbimit të prototipave të shpejtë

HSR Prototype Limited ofron një shërbim me një ndalesë për të përmbushur prototipin tuaj të shpejtë dhe nevojat e prodhimit me vëllim të ulët. Ne kemi procese të ndryshme prototipizimi:
Përpunimi CNC
Shtypja SLA / 3D
Hedhja në vakum
Klientët në mbarë botën e duan cilësinë dhe shërbimin profesional të Kinës për Prototip të Shpejtë. Ne jemi të lumtur të ndihmojmë klientët tanë të ndërtojnë pjesët e tyre dhe të verifikojnë modelin.

88cfdb78

Analizë dhe mbështetje profesionale

Ekipi ynë inxhinierik përbëhet nga profesionistë të arsimuar mirë me një përvojë prodhuese. Shumica e inxhinierëve tanë kanë mbi 10 vjet përvojë. Kur të marrim kërkesën tuaj dhe skedarin 3D CAD, ne do të shqyrtojmë secilën nga pjesët tuaja me kujdes dhe do të verifikojmë prodhueshmërinë. Bazuar në njohuritë dhe përvojën tonë, ne do t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e metodës më të mirë prototip për të përmbushur pritjet tuaja të cilësisë dhe nevojat buxhetore.

Rrëshira
Dupoint, Bayer, BASF, Sabic si dhe shumë agjentë materialë janë partnerët tanë afatgjatë me të cilët kemi bashkëpunuar, ne mund të sigurojmë një material COC (Çertifikatë Konformiteti) si dhe një raport RoHS për të treguar prova dhe garantuar se e vërtetë përdoret rrëshirë.

Rrëshinat që ne zakonisht përdorim: ABS, PP, PC, PC + ABS, PA, PA + GF, POM, PMMA, TPE.

Për më tepër, ju mund të zgjidhni rrëshirë të përshtatshme bazuar në vetitë e materialit, shumica e rrëshirave mund të burohen në fundin tonë.

Toleranca jonë
Toleranca e përgjithshme që ne aplikojmë në pjesët e injektimit është DIN 16901. Nëse keni nevojë për një tolerancë më të ngushtë, ne gjithmonë ju rekomandojmë që ta paraqisni këtë informacion qartë në fazën e kuotimit dhe gjithashtu të identifikoni së pari dimensionet kritike dhe të montimit. Materiali i injeksionit, struktura e veglave dhe gjeometria e pjesës ndikohen në tolerancë.

ed0f8891

Prodhim ne mase
Avantazhi i prodhimit masiv

Me më shumë se 500 pajisje përpunimi CNC me shpejtësi të lartë, me precizion të lartë dhe pajisje të formimit të injeksionit të klasit botëror, 10+ vjet përvojë të prodhimit të mykut, ne mund t'ju ofrojmë shërbime të gjithanshme të tilla si prodhimi i shpejtë i mykut dhe prodhimi masiv i derdhjes së injeksionit në arrini efikasitetin optimal të prodhimit dhe zvogëloni në mënyrë efektive kostot e prodhimit, duke siguruar një gamë të plotë të zgjidhjeve të shpejta të prodhimit në masë.

1a0abafc

Procesi i prodhimit masiv
prodhimi i mykut, prodhimi masiv i derdhur me injeksion

Pas zgjidhjes së vështirësive në bërjen e kallëpeve, ne filluam të bëjmë kallëpe. Materiali thelbësor i mykut është bërë nga trajtimi i nxehtësisë S136 +, fortësia mund të arrijë 48-52 gradë, ne përdorim 50C për bazën e mykut, përmes makinës bluarëse / shpimit të vrimave të thella, përafrimit CNC, trajtimit të nxehtësisë, makinës për bluarje, thikës së lehtë CNC, telit prerja, shkëndija elektrike, lustrimi, procesi i montimit të mykut montues për ta bërë mykun në mënyrë efikase, më në fund bëni injeksionin.

Ngjyrosja e pjesëve

Shumica e ngjyrave në librin e kodit Pantone janë në dispozicion për pjesë të formuara me injeksion dhe ne e përdorim këtë
libri si standardi ynë i artë për përputhjen e ngjyrave. Pigmenti, Master Batch dhe Para-ngjyra janë ato
tre mënyra të përgjithshme për përputhjen e ngjyrave në fushën e injeksionit.
Shikoni ndryshimet midis këtyre 3 metodave.

3e4b6d70

Post Mbaro

Ne ofrojmë një seri shërbimesh pas përfundimit për pjesët e injektimit: Pikturë, Plastifikim, Printim, Vulosje të Nxehtë

Derdhja me injeksion ka qenë gjithmonë një nga shërbimet tona kryesore dhe kompania jonë ka pajisje të përparuara për formimin e injeksionit që mund t'ju ofrojnë shërbimin më të mirë të injeksionit të shpejtë. Ju lutemi na kontaktoni në info@xmhsr.com për më shumë informacion.

Ne jo vetëm që ofrojmë shërbimin e shpejtë të veglave, por edhe shërbimin e prodhimit të mykut për një vëllim deri në 1 milion.