Mould injeksion

Formimi i injeksionit plastik, Shërbimi i përpunimit të shpejtë

Ne kemi shtypjen kryesore 3D në botë, përpunimin CNC, formimin kompleks vakum, infuzion me presion të ulët, formim injeksion dhe pajisje të tjera, përvoja e pasur e prodhimit mund t'ju ofrojë nga dizajni i produktit në verifikimin e prototipit, prodhimi i shpejtë i mykut deri në prodhimin e provave të grupeve të vogla, prodhimi masiv i Dragoit shërbimi Me më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e mykut, industria mbulon elektronikën, automobilizmin, makinerinë elektrike, instrumentet, pajisjet elektrike, pajisjet e shtëpisë, komunikimet dhe fusha të tjera. Dizajni i mykut është i saktë, produkti është rezistent ndaj korrozionit, ka forcë të mirë dhe jetë të gjatë shërbimi dhe mund t'ju ofrojë formim profesional të injeksionit.

Rrëshira të ndryshme plastike mund të zgjidhen nga HSR. Mjetet tona të shpejta P20 mund të prodhojnë 50 deri në 50,000 + pjesë të përfunduara, pavarësisht sa e vogël ose e madhe është sasia. 

Forma e injektimit mund të bëhet nga çeliku P20, NAK80,718H, S136 etj. Itshtë i bazuar në jetëgjatësinë e mykut dhe materialin tuaj pjesë. Tekstet mund të përcaktohen nga VDI 3400 ose Mold-Tech etj.

Ekipi ynë mund të japë këshilla për DFM para prodhimit.

DFM sigurohet para se të bëhet prodhimi i mykut

Shërbimi i formimit të injeksionit plastik të HSR është një zëvendësim i mirë për doganat në prodhimin në masë. Nga ne marrim CAD tuaj 3D të dhëna dhe vizatime për t'ju ofruar një vlerësim, kjo do të zgjasë vetëm 24-48 orë. Pasi të konfirmoni porosinë, do të merrni DFM nga inxhinieri ynë për aprovim. Sapo të përfundojë DFM dhe të vendoset forma e mykut, duke përfshirë pozicionin dhe llojin e portës, pozicionin e kunjave të nxjerrësit dhe pozicionin e vijës së ndarjes, ne do të fillojmë të bëjmë një myk injeksioni për mbulesat.

Çfarë është DFM?

Para "prerjes së çelikut", do të duhet të kemi një marrëveshje mbi DML. DFM është shkurtimi i Dizajnit për Prodhim. Isshtë një mjet normal për të konfirmuar të gjitha detajet për Pjesët e Formuara me Injeksion Plastik ose Pjesët e Veshura me Presion. Kjo do të përfshijë informacione në lidhje me detajet themelore të tilla si rrëshira materiale, çeliku, lloji i mykut, numrat e zgavrës, shpejtësia e tkurrjes, tolerancat, futjet, linjat e ndarjes, porta e injeksionit, pozicioni i kunjave të nxjerrësit, analiza e trashësisë së murit etj.

HSR ofron DFM falas për çdo klient pasi të bëhet porosia. Ndonjëherë, ne do t'ju ofrojmë DFM bazë në fazën e vlerësimit për t'ju ndihmuar të modifikoni modelet 3D CAD.

Pjesët e mbingarkuara të TPE janë në dispozicion

Ne mund të prodhojmë pjesë në të gjitha llojet e plastikës inxhinierike për përbërës me performancë të lartë. Tekstet mund të shtohen në pjesë sipas specifikimit tuaj. Ne gjithashtu mund të sigurojmë 2 pjesë të shtëna dhe mbi pjesët e formësuara. Ne krenohemi me komunikimin tonë të shkëlqyeshëm dhe shërbimet ndaj klientit

DFM (Projektimi për Prodhim) është një pjesë thelbësore e ciklit të zhvillimit të produktit. Ky proces kryhet gjithmonë më së miri në fazën e dizajnit / prototipit, në mënyrë që të mbani koston e përgjithshme të prodhimit të produktit në minimum. 

Ne do ta bëjmë këtë për të gjitha projektet e veglave të injektimit dhe sigurohuni që të gjitha pjesët tuaja të përshtaten për procesin e formimit të injeksionit.