PRODUKTET E NXEHT

zd1
10
iso20200420

Rreth nesh

HSR Prototype Limited është një prodhues dhe prodhues i shpejtë mjetesh prototip i shpejtë por i pajisur mirë, i themeluar në vitin 2008 dhe i vendosur në Xiamen, një qytet i bukur kopsht në Kinë.
Ne kemi tre punëtori:
Punëtori prototipi në 850 metër katror.
Punishte e mykut në 1000 metër katror.
Punëtori injeksioni në 1200 metër katror

PRODUKTET ME TIPARA

Lajme

  • Cilat janë avantazhet teknike të printerave 3D të gradës industriale SLA?

    Printeri 3D i shkallës industriale SLA, i cili quhet teknologji 3D e formimit të shërueshme me foto SLA, mund të shtypë çdo prototip të formës së produktit me saktësi deri në 0,05 mm pa Kënd të vdekur në 360 gradë, duke realizuar prodhim pa model. I. tetë teknologji thelbësore, dyfishon efikasitetin e shtypjes. 1. Inteligjenca ...

  • Metodat e ngjyrosjes për formimin e shpejtë të injeksionit

    Pigmenti, Master Batch dhe Para-ngjyra janë tre mënyrat e përgjithshme për përputhjen e ngjyrave në fushën e injeksionit. Çfarë ndryshon midis këtyre 3 metodave? Si të zgjidhni atë më të përshtatshmin për projektin tuaj në vazhdim të formimit? HSR specializohet në Formimin e Injeksionit të Shpejtë për vite me radhë, Le të ndajmë mendimet tona ...

  • sns01
  • sns02
  • sns04
  • sns05