Parimi i nxjerrjes

Ne mund të sigurojmë një zgjidhje totale prodhimi për produktet e nxjerra nga alumini, duke përfshirë mbarimin e sipërfaqes, përpunimin, prerjen dhe montimin. Lidhjet e përdorura përfshijnë AA6005, AA6063, AA6061, AA6060 dhe AA6082.

Gama e gjerë e serive të aliazheve të aluminit që nxjerrim në përfundimin e mullirit nga 1 në 300 mm, ne ofrojmë një gamë të gjerë të vdesave me porosi për të akomoduar një larmi formash dhe madhësish(kanal, i zbrazët ose i fortë), kështu që ne ju inkurajojmë të na dërgoni planet tuaja për rishikim.

Proceset e prerjes së telave EDM dhe bluarjes CNC mund të bëjnë profile alumini me vrima, fije të ndryshueshme. Nxehtësia e ngrohjes së aluminit dhe prototipat e tubave janë të ngjashme me pjesët që prodhohen nga nxjerrja jashtë. Një gamë e gjerë e trajtimit sipërfaqësor mund të shtohet në pjesë për të arritur produktet tuaja përfundimtare.

Shumëzoni opsionet e ngjyrave

Prodhoni për kërkesat e klientit

Forma e ndryshme e pjesëve

Formimi dhe përpunimi me cilësi të lartë