OTЕШКИ ПРОИЗВОДИ

zd1
10
iso20200420

За нас

HSR Prototype Limited е млад, но добро опремен брз прототип производител и производител на алатки, основан во 2008 година и лоциран во Ксиамен, прекрасен градинарски град во Кина.
Имаме три работилници:
Прототип работилница во 850 квадратни метри.
Работилница за мувла во 1000 квадратни метри.
Инјекциска работилница во 1200 квадратни метри

ИЗВЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ

Вести

  • Кои се техничките предности на 3Д-принтерите со индустриско одделение SLA?

    3D печатач со индустриско одделение SLA, кој се нарекува SLA 3D технологија за обликување што може да се излечи со фотографии, може да отпечати прототип на кој било облик на производ со точност до 0,05 mm без мртов агол во 360 степени, реализирајќи производство без модели. I. осум основни технологии, двојно поголема ефикасност на печатење. 1. Интелигентно ...

  • Методи за боење за обликување на брзо вбризгување

    Пигментот, мајсторската серија и пред-бојата се трите општи начини за совпаѓање на боите во полето за инјектирање. Што е различно меѓу овие 3 методи? Како да изберете најсоодветен за вашиот тековен проект за обликување? HSR со години се специјализира во калапи за брзо вбризгување, Ајде да ги споделиме своите мислења ...

  • sns01
  • sns02
  • sns04
  • sns05