Принцип на истиснување

Можеме да обезбедиме вкупно производствено решение за производи со екструдиран алуминиум, вклучувајќи завршна обработка, обработка, сечење и монтажа. Користените легури вклучуваат AA6005, AA6063, AA6061, AA6060 и AA6082.

Широкиот спектар на серии од алуминиумски легури што ги екструдираме во финиш од мелница од 1 до 300 мм, ви обезбедуваме огромен спектар на прилагодени умирања за да собере различни форми и големини(канал, шуплив или цврст), затоа ве охрабруваме да ни ги испратите вашите дизајни за преглед.

Процесите на сечење на жици EDM и мелење CNC можат да направат алуминиумски профили со размачкани дупки, навои. Нашите алуминиумски ладилници и прототипови на цевки се слични на деловите произведени со екструдирање. На деловите може да се додаде широк спектар на површинска обработка за да ги постигнете вашите финални производи.

Умножете ги опциите во боја

Производство по барање на клиент

Различна форма на делови

Високо квалитетно обликување и обработка